Vjerujemo kako je u današnje vrijeme teško pronaći jedinstven, odvažan detalj koji će se savršeno uklapati u uređenje interijera Vašeg životnog prostora. Orijentirani na detalje i kvalitetu, nudimo Vam spektar jedinstvenih, stilskih i inspirativnih zidnih tapeta.

SORUM Design je mala obiteljska tvrtka osnovana 1 lipanj 2021, pod vodstvom Sophie Muriel Rončević te njenog sina Lorenza. Odrastanjem u Francuskoj, Sophia je nesvjesno stekla prirodnu, francusku eleganciju, te vrlo rano i visoki interes za uređenjem interijera. Ljubav prema ugodnim i personaliziranim uređenjem životnog prostora, prenijeli su njeni roditelji. Majka svojim interesom i ljubavi prema dekoracijama, te otac sa dugogodišnjim iskustvom i karijeri u industriji tapeta. Stoga, ne moramo Vam niti pričati kako su izgledale Barbie kućice malene Sophie koja je pomno birala uzorke za svaku sobu svojih Barbie „prijateljica“.

Preselivši se u Nizozemsku, Sophie također počinje raditi u industriji tapeta kao komercijalni agent. Desetogodišnje iskustvo stječe kod jednih od najvećih veletrgovaca tapetama u Beneluxu, preciznije, na području Belgije i Luksemburga. Bogato iskustvo omogućilo joj je dobro razumijevanje želja i potreba kupaca, te prepoznavanje kvalitete i vodećih svjetskih trendova.

U stvaranju SORUM Designa, najveća potpora joj je sin Lorenzo, koji također njeguje ljubav za zanimljivom estetikom u uređenju interijera. Lorenzo je mladić koji pokazuje veliki interes i ambicije za detaljima, a pogotovo tapetama. Svoje dosadašnje radno iskustvo stekao je kao komercijalist u velikoj europskoj robnoj kući. Osvijestivši interes za jedinstvenim, odvažnim tapetama, započinje svoj rad u SORUM Designu na području marketinga i logistike.

Kada spojite ovaj inspirativni dvojac, rezultat je upravo SORUM Design. Nastao na temelju iskustva i želje za podjelom ogromnog zanimanja za visokokvalitetnim i elegantnim tapetama.

Pomoći ćemo Vam da pronađete svoj osobni „štih“ u odabiru tapeta, te ćemo zajedno sa Vama sudjelovati u kreiranju Vašeg prostor. Nudimo Vam mnoštvo različitih stilova koji pokrivaju interese za klasičnom elegancijom, modernim, geometrijskim, botaničkim, retro i egzotičnim dizajnom, također nudimo i kolekcije za naše najmlađe i najrazigranije klijente.

SORUM Design generalni je zastupnik prepoznatljivog branda „DUTCH Wallcoverings“ u Hrvatskoj. Široki asortiman sastoji se od ekskluzivnih marki visokokvalitetnih tapeta, podijeljenih u skupine „Regular Class“ te „First Class“.

Obratite nam se sa povjerenjem i zajedno odjenimo Vaše zidove!

Dress Your Wall!